………..

Hoi,

Ik ben Stéphanie en oprichtster van ZenMama. Ik ben moeder van een zoon en dochter, zelfstandig onderneemster en heb een druk sociaal leven en een een liefdevolle partner.

Als moeder is het fijn om deze mamablog te lezen. Je vindt hier herkenning. Je bent echt niet de enige die soms struggelt. Lees hier hoe anderen daarmee omgaan. Want het moederschap is prachtig, maar soms ook druk, lastig en uitdagend.

Dan is het fijn om te weten dat anderen dit ook ervaren. Hoe blijven zij lachen? Hoe zorgen andere moeders dat ze kunnen doen wat ze moeten doen? Hoe combineren zij alles en zorgen zij voor balans in hun leven? Dat soort mamablogs kun je hier vinden. Om je weer een stapje verder te helpen, te inspireren en steun te bieden.

ZenMama is een online lesprogramma en community die je de Oosterse wijsheden geeft, maar dan toegepast op onze Westerse samenleving. Praktisch en direct toepasbaar in je eigen leven. In het lesprogramma vind je bijvoorbeeld ook meditatie video’s en muziek.

Meer weten over ZenMama? Hét online lesprogramma voor moeders door mindfulness, Zen lifestyle en meditatie te combineren met begeleiding.

Kun jij wel wat extra balans en rust gebruiken in je drukke moeder bestaan? Bekijk dan al de mogelijkheden en start vandaag!

Ik schrijf ook blogs voor Zwangerschapsloket.nl Daar vind je no-nonsense informatie over allerlei facetten rondom het zwanger worden, de zwangerschap, je baby en het ouderschap. Je vindt er artikelen van experts, maar ook ervaringsverhalen. Zo blog ik daar over hoe je om kunt gaan met de vermoeidheid, stress en zorgen die je kunt hebben als moeder.

Volg ons ook op social media

     

……….

09/03/2020
Geen reacties
09/01/2020
Geen reacties