Over ZenMama

Wie zit er achter ZenMama?

Vrienden en klanten omschrijven mij als een rustige, open en warme vrouw.

Ik geef mensen snel een thuisgevoel, thuis bij mij én thuis bij jezelf. Alles kan en mag. Mensen ervaren met mij in gesprek zijn als een poort naar vrijheid.

Daarvoor maak ik gebruik van psychologie, mindfulness en Zen.

Je ontdekt zo hoe je echt jezelf kunt zijn, meer compleet.

Hoe vrijer, speelser en lichter het is om zo te leven en werken.

Ik geef offline Coaching aan moeders in omgeving Breda en Oosterhout. Online Coaching is ook mogelijk.

Ik sta met beide benen op de grond en vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.

Vijf jaar ben ik bij een Zendo (meditatieschool) in de leer geweest.

In 2019 heb ik de Post HBO opleiding Integrale Coaching & Therapie succesvol afgerond.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Samen kijken we wat bij jou past en werkt en geven we aandacht aan jouw als geheel.

Ieder mens is uniek en verdient de aanpak die het beste bij haar past.

Leer weer voelen wat je lijf je verteld.

Vind de balans tussen lichaam en het hoofd terug middels deze vorm van Coaching.

Ik was aangesloten bij een Zendo school en mediteerde dagelijks. De verdieping door de theorie die besproken werd tijdens de lessen en het dagelijks mediteren gaf mij veel rust en inzichten. Ik ging meer leven in het nu en werd mij veel bewuster van de dag. Dit hielp mij om te gaan met moeilijke ervaringen, gedachten, emoties en gevoelens en ik genot meer van het heden, van het nu.

Toen ik moeder werd van een dochtertje, merkte ik dat naar de les gaan in de avond pittig was. Daarnaast was mijn partner vaker van huis en een oppas voor een uurtje regelen was lastig. Ik miste ook de aansluiting, het contact en het begrip van andere moeders. Het was niet specifiek afgestemd op de uitdagingen van het moederschap.

Doordat ik hier tegenaan liep en de steun miste in deze pittige eerste paar jaren als moeder, is de reden dat ik ZenMama heb opgericht. Dit is een online lesprogramma met technieken uit de Meditatie, Mindfulness en Coaching. 

Je hoeft er de deur niet voor uit en helpt je om meer uit je hoofd in je hart te komen en te blijven.

Het lesprogramma in combinatie met een persoonlijk coachtraject is dé manier om als (werkende) moeder meer rust, geluk en balans te ervaren. Lees hier meer over mijn persoonlijke begeleiding. Online coaching en offline coaching in Oosterhout en Breda omgeving.

Ben je benieuwd of dit lesprogramma ook iets voor jou is? Liever alleen persoonlijke online Coaching of Offline? Lees meer over mij als mama coach en Plan een oriënterend gesprek in.

Lees allerlei herkenbare verhalen op mijn mamablog en laat een berichtje achter met jouw ervaringen en/of vragen. Het lesprogramma is te combineren met één op één coaching online of offline in omgeving Oosterhout en Breda.

 

 

ZenMama werkt samen met de volgende partners:

 

Osteo Health Clinic

https://osteohealthclinic.nl/

 

Gezondheidscentrum Dorst Zorg:

https://www.dorst-zorg.nl/

 

SBC Coaching:

https://www.sbccoaching.nl/

 

Ouders.nl

https://www.ouders.nl/

Wat maakt ZenMama nou zo uniek en perfect voor jou als moeder?

Je hoeft geen oppas te regelen en volgt de lessen waar en wanneer jij wilt. Je hebt 3 maanden toegang tot alle lessen.

We geven je de Oosterse wijsheden toegepast op onze Westerse samenleving. Het lesprogramma is te combineren met persoonlijke begeleiding van coach Stephanie. Eenmalig of meerdere coach sessies, net waar jij behoefte aan hebt. Je kunt één op één coach sessies inplannen met mama coach Stéphanie op locatie in omgeving Breda en Oosterhout of online.

Of je nu bijna moeder wordt, net moeder bent of dat je kind(eren) al wat ouder zijn, ZenMama is speciaal afgestemd op jouw leven als moeder.

Dus start vandaag nog en ervaar de positieve effecten op jouw gezinsleven en jezelf.

Wat anderen zeggen over ZenMama

Ik ben blij dat ik de training bij ZenMama gevolgd heb. Het heeft me veel gebracht. Stephanie leert je stapsgewijs mediteren, er is geen goed of fout. Door middel van de opdrachten wordt je uitgedaagd om in de hectiek van het dagelijks leven bewuster te zijn van hetgeen je doet, echt aandacht te hebben voor je kinderen en na te denken over gevoelens zoals boosheid. De meditaties zijn fijn, met veel uitleg. Maar het fijnste als moeder zijnde is om tijdens de live webinars andere moeders te horen en je te realiseren dat iedereen zijn best doet, moeite heeft met nagenoeg dezelfde dingen en jij dus niet de enige bent.

Suezann, moeder van twee zoons

Recensie van Suezann

‘Ja zekers een aanrader!

Paar maanden geleden mee begonnen en veel tips en baat bij gehad. Stuk rustiger in mijn hoofd en kan de situatie vaker beter aan. Minder moetjes en wat vaker genieten van wat echt belangrijk is.’

Recensie van Nathalie Ekken

‘Ik had vooraf twijfel of dit traject niet veel herhaling zou zijn, omdat ik inmiddels al zo veel meditaties en mindfulness had gedaan. Maar Stéphanie verrast me elke keer weer met haar unieke programma en zeer aanvullende lessen. Deze brengen me elke keer een stapje verder en weten me op de juiste manier te raken. Ik merk en voel dat het me veel brengt.’

Recensie van Inge, moeder van een dochter

De lessen zijn erg leuk omschreven en toegankelijk. Ik vind het heel fijn om de groepslessen bij te wonen, echt een luxe! Super veel herkenbare issue’s komen aan bod tijdens de lessen, ondersteunt door fijne praktische opdrachten, video’s en tips. Ideaal dat ik deze in mijn eigen tijd en tempo kan volgen. Ik raad ZenMama zeker aan!

Recensie van Sanne, moeder van een meiden tweeling

Ik dacht echt dat het aan mij lag. Dat alleen ik het zo zwaar vind af en toe, maar gelukkig heb ik steun aan de lessen en het contact met andere moeders. Echt het is zo’n fijne community. De lessen zijn duidelijk en praktisch. Ik merk nu al verschil en ben pas 4 lessen onderweg. Zelfs mijn man heeft er wat aan. Zeker een aanrader.

Recensie van Ellen, moeder van een dochter

Dankzij ZenMama heb ik meer rust in mijn hoofd, geniet ik meer van mijn zoontje en van iedere dag. Het is voor mij als alleenstaande moeder perfect te combineren en het is super fijn om ook met andere cursisten contact te hebben. Stéphanie, dank je voor hoe jij mij hebt begeleid om weer dichter bij mijn gevoel te komen. Dat was ik echt kwijt.

Recensie van Esther – Moeder van 1 zoon

Ik moest teveel van mezelf. Een leuke en goeie moeder zijn, een eigen bedrijf runnen, nog tijd voor mezelf en mijn vrienden hebben. De balans was weg. Met ZenMama heb ik de manier gevonden om toch die tijd voor mezelf te vinden en de technieken van Meditatie en Mindfulness toe te passen vanuit mijn eigen huis. Dank je wel Stéphanie. Je weet hoe je me moest begeleiden om verandering teweeg te brengen in mijn leven, zodat ik nu meer geniet en minder stress ervaar.

Recensie van Isabel – Moeder van 1 dochter