fbpx

Over ZenMama

Wie zit er achter ZenMama?

Hoi, Ik ben Stéphanie en 5 jaar in de leer geweest bij een Zendo (meditatieschool) en naar meerdere Sesshins geweest. Daarnaast ben ik me naast Meditatie gaan verdiepen in de Mindfulness oefeningen en Coaching. Even kort hoe het idee voor ZenMama is ontstaan.

Ik was aangesloten bij een Zendo school en mediteerde dagelijks. De verdieping door de theorie die besproken werd tijdens de lessen en het dagelijks mediteren gaf mij veel rust en inzichten. Ik ging meer leven in het nu en werd mij veel bewuster van de dag. Dit hielp mij om te gaan met moeilijke ervaringen uit mijn verleden en ik genot meer van het heden, van het nu.

Toen ik moeder werd van een dochtertje, merkte ik dat naar de les gaan in de avond pittig was. Daarnaast was mijn partner vaker van huis en een oppas voor een uurtje regelen was lastig. Ik miste ook de aansluiting, het contact en het begrip van andere moeders. Het was niet specifiek afgestemd op de uitdagingen van het moederschap.

Doordat ik hier tegenaan liep en de steun miste in deze pittige eerste paar jaren als moeder, is de reden dat ik ZenMama heb opgericht. Dit is een online lesprogramma in Meditatie en Mindfulness van acht weken ontwikkelt en de online Community opgezet.

Ben je benieuwd of dit lesprogramma ook iets voor jou is? Doe dan al eens de test om te kijken of jij ook wel wat extra rust, ontspanning en me time kunt gebruiken. Al overtuigd dat dat zo is? Bekijk dan de mogelijkheden van Zenmama en start vandaag nog. 

Lees allerlei herkenbare verhalen op mijn mamablog en laat een berichtje achter met jouw ervaringen en/of vragen.

Wat maakt ZenMama nou zo uniek en perfect voor jou als moeder?

Je hoeft geen oppas te regelen en kunt je eigen tijd indelen. Iedere zaterdag ontvang je een nieuwe les waar je die week mee aan de slag gaat. Daarnaast heb je de combinatie van online lessen en live contact door de wekelijkse online groepslessen en het contact met andere moeders.

We geven je de Oosterse wijsheden toegepast op onze Westerse samenleving. Dus geen zweverig gedoe. Je hebt live contact met Stephanie en indien je extra persoonlijke begeleiding wenst tijdens of na het online lesprogramma, kun je één op één sessie inplannen met Stéphanie op locatie in omgeving Breda en Oosterhout of online.

Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent die het soms best uitdagend vindt allemaal. Bij ZenMama kun je inzicht krijgen in wat er in je om gaat en waar je tegenaan loopt, hoe je dit kunt aanpakken om je geluk, rust en balans te vinden en te behouden in je dagelijks leven en in het moederschap.

Of je nu bijna moeder wordt, net moeder bent of je kind(eren) al wat ouder zijn, ZenMama is speciaal afgestemd op jouw leven als moeder.

Dus start vandaag nog en ervaar de positieve effecten op jouw gezinsleven en jezelf als persoon.

Wat anderen zeggen over ZenMama

De lessen zijn erg leuk omschreven en toegankelijk. Ik vind het heel fijn om de groepslessen bij te wonen, echt een luxe! Super veel herkenbare issue’s komen aan bod tijdens de lessen, ondersteunt door fijne praktische opdrachten, video’s en tips. Ideaal dat ik deze in mijn eigen tijd en tempo kan volgen. Ik raad ZenMama zeker aan!

Recensie van Sanne, moeder van een meiden tweeling

Ik dacht echt dat het aan mij lag. Dat alleen ik het zo zwaar vind af en toe, maar gelukkig heb ik steun aan de lessen en het contact met andere moeders. Echt het is zo’n fijne community. De lessen zijn duidelijk en praktisch. Ik merk nu al verschil en ben pas 4 lessen onderweg. Zelfs mijn man heeft er wat aan. Zeker een aanrader.

Recensie van Ellen, moeder van 2 dochters

Dankzij ZenMama heb ik meer rust in mijn hoofd, geniet ik meer van mijn zoontje en van iedere dag. Het is voor mij als alleenstaande moeder perfect te combineren en het is super fijn om ook met andere cursisten contact te hebben. Stéphanie, dank je voor hoe jij mij hebt begeleid om weer dichter bij mijn gevoel te komen. Dat was ik echt kwijt.

Recensie van Esther – Moeder van 1 zoon

Ik moest teveel van mezelf. Een leuke en goeie moeder zijn, een eigen bedrijf runnen, nog tijd voor mezelf en mijn vrienden hebben. De balans was weg. Met ZenMama heb ik de manier gevonden om toch die tijd voor mezelf te vinden en de technieken van Meditatie en Mindfulness toe te passen vanuit mijn eigen huis. Dank je wel Stéphanie. Je weet hoe je me moest begeleiden om verandering teweeg te brengen in mijn leven, zodat ik nu meer geniet en minder stress ervaar.

Recensie van Isabel – Moeder van 1 dochter