Voel je vrij

Ervaar meer vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. 

Oprechte aandacht en vertrouwen is belangrijk. Ik begeleid jou in je eigen reis naar de antwoorden die je zoekt. 

Ben je klaar met jezelf te moeten verbeteren?

Wil je de vrijheid ervaren om te zijn wie je echt bent? In plaats van wie je denkt dat je moet zijn?

En de vrijheid ervaren om hier uiting aan te geven?

Start met online of offline Coaching.

 

Over Stéphanie van Stockum

Vrienden en klanten omschrijven mij als een rustige, open en warme vrouw.

Ik geef offline Coaching aan moeders in omgeving Breda en Oosterhout. Online Coaching is ook mogelijk.

Ik sta met beide benen op de grond en vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. 

Vijf jaar ben ik bij een Zendo (meditatieschool) in de leer geweest.

Ik ben ben gediplomeerd zijnscoach. Samen kijken we wat bij jou past en werkt en geven we aandacht aan jouw als geheel. 

Ieder mens is uniek en verdient de aanpak die het beste bij haar past. 

Leer weer voelen wat je lijf je verteld.

Vind de balans tussen lichaam en het hoofd terug middels deze vorm van Coaching.

Zelf ben ik moeder van een zoon en een dochter en ben ik in het verleden erg zoekende geweest.

Ik gun iedere moeder een luisterend oor,

zonder oordeel om, wanneer je je alleen voelt,

of je het gevoel hebt uit balans te zijn, deze weer te hervinden en rust en ruimte te ervaren.

Energiek en genietend van iedere nieuwe dag.

Soms is het moeilijk om hulp te vragen door bijvoorbeeld onzekerheid,

maar wanneer je deze stap zet, is dit juist sterk en krachtig!

Durf je kwetsbaar op te stellen, want dan komt juist de groei.

Ik begeleid je in dit proces en geef je handvatten om het na het coachtraject zelfstandig te kunnen toepassen. Technieken als zelfonderzoek en zelfinzicht zijn belangrijke tools voor ieder mens. 

‘Coachen doe ik op een dieper niveau. Veel waar we ons niet van bewust zijn hebben wel invloed op ons doen en laten. Door hier inzicht in te krijgen, krijg je niet alleen de mogelijkheid om het te veranderen maar leer je jezelf ook beter kennen. Ik doe dit vanuit een aanpak die is gebaseerd op psychologie, Coachtechnieken en non-duale wijsheid.’ 

Recensies van cliënten

De gesprekken met Stephanie waren en zijn zo waardevol voor mij. Het heeft voor mij een proces in gang gezet waarbij ik me veel meer bewust ben van hoe ik dingen doe en zie, en wat mijn gevoel daarbij is. Ik heb veel over mezelf geleerd en dit blijft met de tools die ik heb gekregen en een open blik naar jezelf, ook gewoon doorgaan. Als coach heb ik haar echt als een rustig, warm en liefdevol persoon ervaren. Ze heeft op een hele fijne manier bij mij echt dingen naar boven gekregen die ik niet van mezelf wist (of wilde zien). Maar ik ben zo blij dat ik ze nu zie en voel zodat ik rustiger en bewuster ermee om kan gaan. En niet alleen ik maar ook mijn gezin.

Noor Georgius

Jij bent een geweldig persoonlijkheid! En ik ben zo blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Het waren hele hartverwarmende en emotionele sessies die mij hebben genezen van mijn beperkte gedachten die mij voortdurend tegen hielden in wie ik ben en waar ik gelukkig van word. Ik weet nu veel meer over mij zelf en ken mezelf veel beter. Ik heb geleerd hoe ik mijn gedachtenpatronen kan doorbreken. Ik voel mij nu zoveel beter, dat ik bijna niet meer weet wie die oude Steffi was met al dat verdriet en die onzekerheid. Ik ben zo dankbaar dat jij mij de ogen hebt geopend. Dat ik door jouw hulp en de manier waarop jij mij bewust maakte, mij in de juiste richting hebt kunnen begeleiden. En vooral dat ik uiteindelijk zelf op de antwoorden ben gekomen.  Dit was voor mij heel waardevol en zo belangrijk voor mijn levensweg. Jij bent echt een goeie coach met heel veel kwaliteiten en vaardigheden.!!! Dank je wel vanuit heel mijn hart!!!

Stefanie Schweins

Stephanie is een hele lieve coach , we hadden gelijk een goede klik en ik voelde me meteen op mijn gemak. Stephanie luistert goed en stelt de juiste vragen waardoor je zelf goed gaat nadenken . Hierdoor krijg je helderheid en inzicht en meer bewustwording. Waarom doe je eigenlijk wat je doet en waarom denk je wat je denkt. Waarom voel je wat je voelt. Ze komt snel tot de kern waardoor ik zelf steeds bewuster werd en goed naar mijn gevoel toe ging. Als ik ooit weer een coach nodig hebt ga ik zeker weer naar Stephanie.

Marilyn Roloos

Vergoedingsmogelijkheden via werkgever

De meeste werkgevers hebben een (jaarlijks) budget voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Informeer naar de mogelijkheden bij je HR manager, leidinggevende of directeur.

Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief. Daarom wordt het zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door werkgevers.

we starten altijd met een oriënterend gesprek. Daarin staat ik stil bij je coachvraag en bespreken we hoe de aanvraag bij jouw HR manager er uit kan zien. In overleg met jou maak ik tevens een passende offerte voor de HR manager, directeur of leidinggevende waarin duidelijk het nut en doel van de coaching staan vermeld.