Lesprogramma

Herken jij dit ook?

’Ik heb het gevoel constant AAN te staan.

Ik ben aan het vliegen en het rennen en ik heb nauwelijks tijd voor mezelf om te ontspannen.

Ik ervaar onrust en stress en voel me vaker schuldig of tekort schieten. Het voelt soms alsof ik de regie over mijn leven kwijt ben.’

Ik denk dat we dit als moeders allemaal wel in mindere of meerdere maten herkennen.

Wil jij weer eens wat meer momenten voor jezelf ? Je batterij even opladen? Je minder gehaast voelen?

Volg dan het online lesprogramma van ZenMama en ervaar meer rust, ontspanning en balans.

Laat je niet meer leiden door alle stress en zorgen, maar gun jezelf die paar momenten in de week voor jezelf met ZenMama.

Krijg handvatten om weer de regie te pakken en meer in het nu te kunnen leven en te genieten. Zorgen en piekeren hebben minder invloed op je en de band met je dierbaren worden versterkt.

 

Waar bestaan de 8 wekelijkse lessen uit?

Les 1: Basisbeginselen meditatie

Les 2: Met je volle aandacht

Les 3: Opvoeden met aandacht

les 4: Meegaan met verandering

Les 5: De valkuil van emoties

Les 6: Omgaan met woede

Les 7: De invloed van het ego

Les 8: Zelfreflectie

 

..

 

Vele moeders gingen je al voor!

Wat is er zo uniek aan ZenMama?

  • Je hoeft de deur niet uit of oppas te regelen
  • 8 Lessen op ieder moment beschikbaar plus iedere week 2 live groepslessen!
  • Je hebt live contact en begeleiding van Stéphanie
  • Op ieder apparaat te bekijken en te gebruiken
  • Mindfulness, Meditatie en Coaching in één
  • Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Stephanie is ook bereikbaar voor vragen per mail
  • Persoonlijke aandacht

 

 

ZenMama lesprogramma

Online maar toch persoonlijk

Start vandaag en ervaar meer rust, ontspanning en balans

8 lessen te doen wanneer het jou uitkomt plus 2 maal per week live groepslessen met Mindfulness, Meditatie en persoonlijke begeleiding/verdieping. Hoe pas ik deze kennis toe in de praktijk? Waar loop je tegenaan? Bespreek het met Stéphanie tijdens deze live groepslessen.

Kom meer uit je hoofd en in contact met je gevoel. Leer liefdevol met je emoties om te gaan. Leer meer te leven in het nu en je minder te laten leiden door je gedachten.

Het begint met het jezelf gunnen. Bij ZenMama kun je ontspannen en je batterij weer opladen. Start nu.

 

 

 

Voor ieder nieuw lid doneren wij € 1,- aan S.O.S Kinderdorpen

Ja, ik wil starten met ZenMama


voor

69,99

Je betaald 3 maandelijkse termijnen van € 69,99
geen automatische verlening

Ja, ik wil starten met ZenMama


voor

199,-

betaal In 1 keer en ontvang korting
voor 3 maanden lidmaatschap
Geen automatische verlening

Start vandaag voor slechts € 69,99 per maand of slechts €199,- in 1 keer

Na de 3 maanden zit je nergens aan vast en zal je lidmaatschap vanzelf eindigen. 

Meditatie, Mindfulness en coachingstechnieken gecombineerd. Dat is ZenMama. Dit maakt het lesprogramma krachtig en uniek. bij ZenMama kun je alles vanuit huis volgen. 8 online lessen, op ieder apparaat en overal toegankelijk voor jou. Vind de verdieping van de theorie en oefeningen tijdens de wekelijkse live groepslessen. Iedere live groepsles is uniek.

Dus wacht niet langer en start vandaag met ZenMama.

ZenMama steunt SOS Kinderdorpen

Wat anderen zeggen over ZenMama

Ik ben blij dat ik de training bij ZenMama gevolgd heb. Het heeft me veel gebracht. Stephanie leert je stapsgewijs mediteren, er is geen goed of fout. Door middel van de opdrachten wordt je uitgedaagd om in de hectiek van het dagelijks leven bewuster te zijn van hetgeen je doet, echt aandacht te hebben voor je kinderen en na te denken over gevoelens zoals boosheid. De meditaties zijn fijn, met veel uitleg. Maar het fijnste als moeder zijnde is om tijdens de live webinars andere moeders te horen en je te realiseren dat iedereen zijn best doet, moeite heeft met nagenoeg dezelfde dingen en jij dus niet de enige bent.

Suezann, moeder van twee zoons

Recensie van Suezann

‘Echt zo’n luxe om vanuit huis live contact met Stéphanie te hebben via de groepslessen. In het moederschap kom je soms best wel jezelf tegen. Ik plan nu meer tijd voor mezelf in door ZenMama. Ik merk ook dat ik nu beter naar mijn gevoel luister en zo rust en ruimte in iedere dag breng. Ik ben niet meer zo gehaast en gestrest’.

Recensies van Eva

‘Ik had vooraf twijfel of dit traject niet veel herhaling zou zijn, omdat ik inmiddels al zo veel meditaties en mindfulness had gedaan. Maar Stéphanie verrast me elke keer weer met haar unieke programma en zeer aanvullende lessen. Deze brengen me elke keer een stapje verder en weten me op de juiste manier te raken. Ik merk en voel dat het me veel brengt.’

Recensie van Inge, moeder van een dochter

De lessen zijn erg leuk omschreven en toegankelijk. Ik vind het heel fijn om de groepslessen bij te wonen, echt een luxe! Super veel herkenbare issue’s komen aan bod tijdens de lessen, ondersteunt door fijne praktische opdrachten, video’s en tips. Ideaal dat ik deze in mijn eigen tijd en tempo kan volgen. Ik raad ZenMama zeker aan!

Recensie van Sanne, moeder van een meiden tweeling

Ik dacht echt dat het aan mij lag. Dat alleen ik het zo zwaar vind af en toe, maar gelukkig heb ik steun aan de lessen en het contact met andere moeders. Echt het is zo’n fijne community. De lessen zijn duidelijk en praktisch. Ik merk nu al verschil en ben pas 4 lessen onderweg. Zelfs mijn man heeft er wat aan. Zeker een aanrader.

Recensie van Ellen, moeder van een dochter

Dankzij ZenMama heb ik meer rust in mijn hoofd, geniet ik meer van mijn zoontje en van iedere dag. Het is voor mij als alleenstaande moeder perfect te combineren en het is super fijn om ook met andere cursisten contact te hebben. Stéphanie, dank je voor hoe jij mij hebt begeleid om weer dichter bij mijn gevoel te komen. Dat was ik echt kwijt.

Recensie van Esther – Moeder van 1 zoon

Ik moest teveel van mezelf. Een leuke en goeie moeder zijn, een eigen bedrijf runnen, nog tijd voor mezelf en mijn vrienden hebben. De balans was weg. Met ZenMama heb ik de manier gevonden om toch die tijd voor mezelf te vinden en de technieken van Meditatie en Mindfulness toe te passen vanuit mijn eigen huis. Dank je wel Stéphanie. Je weet hoe je me moest begeleiden om verandering teweeg te brengen in mijn leven, zodat ik nu meer geniet en minder stress ervaar.

Recensie van Isabel – Moeder van 1 dochter