fbpx

Ontspanning, balans en me time voor moeders

unieke lesprogramma met zeer aanvullende lessen die je elke keer weer een stapje verder brengen en weten te raken.

Wil jij een ontspannen moeder zijn?

Merk je dat je jezelf af en toe kwijt raakt in het moederschap? Het moederschap is zo bijzonder en brengt je zoveel. Maar het kan ook al je aandacht opslokken, terwijl het juist zo belangrijk is om ook af en toe de juiste aandacht aan jezelf te geven en te ontspannen.  Zo kun je jezelf weer opladen tijdens jouw me time en een happy mama zijn en blijven.

Ervaar jij ook dat je toe bent aan meer rust en balans in je dagelijkse leven? Ervaar je dat de dag vaak aan je voorbij gaat en je ’s avonds doodmoe op de bank ploft of gelijk naar bed gaat? Genieten van het dagelijks leven en de stress en druk verminderen is zo belangrijk. Het brengt je meer rust, ruimte en plezier in iedere dag. Je kunt meer genieten en leven in het nu.

 

Wat zeggen klanten

 

‘Stéphanie weet hoe ze de verschillende onderdelen kan samenbundelen om een uniek en krachtig lesprogramma aan te bieden. Ze is toegankelijk en authentiek. Iedere les weer verrast ze me met de diepgang en weet ze precies de vinger op de juiste plek te leggen. Ik voel me nu echt gelukkiger en geniet meer van iedere dag met mijn gezin.’

Eva, moeder van 2 zonen en een dochter

 

‘Ik heb hiervoor al een mindfulness cursus gedaan en gemediteerd, maar Stéphanie heeft me echt geholpen naar mezelf te kijken en te achterhalen wat ik echt belangrijk vindt en hoe ik mijn grenzen aan geef. Dit is niet het zoveelste meditatie of mindfulness traject.’

Iris, moeder van een zoontje

 

Wil jij ook een ontspannen moeder zijn?

Natuurlijk wil je dat, maar hoe dan?

Word lid van ZenMama. Stéphanie van ZenMama helpt moeders die op zoek zijn naar meer ontspanning, rust en balans in het moederschap en hun dagelijkse leven. Maar dat moet dan wel in die drukke moederschap agenda passen.

Wij zijn uniek in onze aanpak omdat wij een acht weken durend lesprogramma aanbieden dat bestaat uit acht wekelijkse online lessen, gecombineerd met wekelijkse live online groepslessen. Deze zijn te volgen waar en wanneer je maar wilt en in je eigen tempo. Dat persoonlijke en live contact, brengt extra verdieping in het lesprogramma. De lessen zijn zo opgebouwd dat deze passen binnen de schaarse tijd die je als moeder vrij kunt maken.

Het lesprogramma is een krachtige combinatie van persoonlijke begeleiding, Meditatie oefeningen en Mindfulness technieken. Klanten geven aan dat het een unieke programma is met zeer aanvullende lessen die hen elke keer weer een stapje verder brengen en weten te raken. Het is niet de zoveelste Mindfulness of Meditatie training, maar een persoonlijk en diepgaand programma.

Krijg toegang tot meditatie video’s, muziek, oefeningen en technieken uit de Zen lifestyle, Mindfulness en ervaar persoonlijke begeleiding. Toepasbaar in het moederschap en je verdere dagelijkse leven.

Doe het lesprogramma samen met je partner of alleen en ervaar de positieve effecten op jouw gezin en leven. 

Je hebt 3 maanden toegang tot het afgesloten forum, jouw acht online lessen en je kunt één tot drie keer in de week deelnemen aan de live online groepslessen!  Een luxe want je hoeft de deur er niet voor uit. 

ZenMama mogelijkheden

Zorg goed voor jezelf en word lid van ZenMama

Zo word jij in acht weken een Zen Mama:

Aanleren van technieken

Acht weken lang ontvang je iedere week een nieuwe les in jouw ZenMama omgeving met video’s, theorie en werkboek met praktische toepasbare opdrachten voor in je dagelijks leven (online invulbaar, maar je mag hem natuurlijk ook printen).

Theorie en beoefening van technieken uit de Zen lifestyle, Mindfulness en vragen en opdrachten om de knelpunten waar je tegenaan loopt aan te pakken. 

Je hebt persoonlijk en live begeleiding en contact met Stéphanie van ZenMama.

 

Contact met andere moeders

In jouw ZenMama omgeving heb je naast de lessen en groepslessen ook toegang tot het besloten forum. Voel je begrepen, lucht je hart of stel je vraag over de lessen en de opdrachten. 

Geen oordeel, maar begrip voor elkaar en steun waar nodig. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Ze zeggen niet voor niets: ‘It takes a village to raise a child!

 

Extra’s:

Geregeld nieuwe online lezingen, workshops en interviews van interessante specialisten op het gebied van moederschap en opvoeding, Meditatie, Mindfulness, yoga, gezondheid en meer 

 

Gun jezelf wat me time, ontspanning en rust!

Voor ieder nieuw lid doneren wij € 1,- aan S.O.S Kinderdorpen

Ja, ik wil starten met ZenMama

Nu tijdelijk van 69,99


voor

34,99

Probeer ZenMama 7 dagen gratis uit
Je betaald 3 maandelijkse termijnen van € 34,99
geen automatische verlening
niet goed is geld terug

Ja ik wil lid worden

Nu tijdelijk van 199


voor

99,-

betaal In 1 keer en ontvang korting
voor 3 maanden lidmaatschap
Geen automatische verlening
Probeer het 7 dagen gratis uit
Niet goed is geld terug

Start vandaag voor slechts € 34,99

Probeer ZenMama nu 7 dagen gratis uit!

 

Na de 3 maanden zit je nergens aan vast en zal je lidmaatschap vanzelf eindigen. 

 

Meditatie en Mindfulness groepslessen alleen al liggen gemiddeld rond de € 50,- per maand of meer! Terwijl je bij ZenMama als je wilt drie keer in de week aan kunt sluiten bij de groepsles. Iedere groepsles is uniek. Geen herhaling van een andere dag.

Dus wacht niet langer en start vandaag met ZenMama.

ZenMama steunt SOS Kinderdorpen

Twijfel je nog?

Gratis

Overtuig jezelf en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve video's en tips

En een kijkje in het lesprogramma.

Wat anderen zeggen over ZenMama

De lessen zijn erg leuk omschreven en toegankelijk. Ik vind het heel fijn om de groepslessen bij te wonen, echt een luxe! Super veel herkenbare issue’s komen aan bod tijdens de lessen, ondersteunt door fijne praktische opdrachten, video’s en tips. Ideaal dat ik deze in mijn eigen tijd en tempo kan volgen. Ik raad ZenMama zeker aan!

Recensie van Sanne, moeder van een meiden tweeling

Ik dacht echt dat het aan mij lag. Dat alleen ik het zo zwaar vind af en toe, maar gelukkig heb ik steun aan de lessen en het contact met andere moeders. Echt het is zo’n fijne community. De lessen zijn duidelijk en praktisch. Ik merk nu al verschil en ben pas 4 lessen onderweg. Zelfs mijn man heeft er wat aan. Zeker een aanrader.

Recensie van Ellen, moeder van 2 dochters

Dankzij ZenMama heb ik meer rust in mijn hoofd, geniet ik meer van mijn zoontje en van iedere dag. Het is voor mij als alleenstaande moeder perfect te combineren en het is super fijn om ook met andere cursisten contact te hebben. Stéphanie, dank je voor hoe jij mij hebt begeleid om weer dichter bij mijn gevoel te komen. Dat was ik echt kwijt.

Recensie van Esther – Moeder van 1 zoon

Ik moest teveel van mezelf. Een leuke en goeie moeder zijn, een eigen bedrijf runnen, nog tijd voor mezelf en mijn vrienden hebben. De balans was weg. Met ZenMama heb ik de manier gevonden om toch die tijd voor mezelf te vinden en de technieken van Meditatie en Mindfulness toe te passen vanuit mijn eigen huis. Dank je wel Stéphanie. Je weet hoe je me moest begeleiden om verandering teweeg te brengen in mijn leven, zodat ik nu meer geniet en minder stress ervaar.

Recensie van Isabel – Moeder van 1 dochter