Ga van stand overleven naar leven

  • Wil jij weten hoe je echt duurzame verandering creëert in hoe jij je het moederschap ervaart?
  • Wil jij ontdekken wat je kunt doen om vol vertrouwen te genieten van het moederschap?
  • Wil jij je meer ontspannen en minder geïrriteerd voelen?
  • Wil jij weten hoe het komt dat de vaak goedbedoelde tips en adviezen op internet niet werken?
  • Wil jij weten wat wel helpt om de moeder te zijn die je wilt zijn?
  • Hoe jij je meer ontspannen, energiek en gelukkig gaat voelen?

 

Vraag dan nu de gratis video reeks van ZenMama aan en:

  • Krijg inzicht in wat jou persoonlijk gaat helpen om de verandering te maken die je wenst
  • Kom erachter hoe jij jezelf,  je energie en je plezier gaat hervinden 
  • Hoe het moederschap van moeizaam naar moeiteloos gaat

Vraag hem nu aan en ontvang direct de eerste video in jouw mailbox.

Na veel strijd met mezelf willen zijn, een goeie mama en alles moeten in huis, met sociale contacten en gedachtes hoe iedereen dacht te denken raakte ik mezelf kwijt. Werd chagrijnig, geïrriteerd, weinig geduld, ongelukkig en niet veel leuker. Door rond te kijken met in gedachten dat het anders kon maar niet wist hoe, kwam ik Stéphanie van ZenMama tegen en heb dit met beide handen aangepakt. Ik weet nu waarom ik dingen voel zoals ik ze voel en hoe ik reageer op situaties. Ik heb veel handvatten gekregen en opdrachten om er achter te komen dat alles ook echt daadwerkelijk anders kan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu al relaxter en geduldiger ben en ik geniet meer van alles wat ik doe of zie en meemaak. Ik kan nu beter reflecteren waardoor ik situaties anders kan bekijken en soms ook gewoon accepteren. De mezelf opgelegde moetjes en gedachtes zijn weg, alles gaat nu soepeler en makkelijker en beter.

Lianne van de Klift

Sta jij open voor een positieve verandering?

Hoi, Ik ben Stéphanie van Stockum en 5 jaar in de leer geweest bij een Zendo (meditatieschool). Daarnaast ben ik gediplomeerd coach en moeder van twee kinderen.

 

Ik weet als geen ander hoe pittig het moederschap kan zijn en hoe weinig er over de uitdagingen wordt gesproken. Bij de ander gaat het vaak wel goed, zeggen ze en het het beeld wat je krijgt voorgeschoteld klopt veelal niet. 

 

Veel moeders hebben de lat hoog liggen en willen alle ballen hoog houden. 

 

Ik heb ZenMama opgericht om moeders de kennis en inzichten te geven die helpen om niet uitgeblust te raken maar juist te kunnen genieten van het moederschap. Dat je zowel goed voor je kind kan zorgen zonder jezelf helemaal uit te putten en het gevoel te hebben op stand overleven te staan in plaats van leven. 

 

Ik vind het zo belangrijk dat moeders zich gesteund voelen en dat elke moeder het wel eens even niet meer weet of ziet zitten. Dat bijna elke moeder soms nog weinig kan genieten door de dagelijkse strijd met hun kind of zichzelf, met weinig slaap of weinig tijd om zichzelf weer op te laden. 

 

Ik help moeders daar iedere dag mee, zodat zowel moeder als kind happy zijn. 

 

Dus kies vandaag nog voor die positieve verandering en vraag de gratis video reeks van ZenMama aan.