ZenMama vanuit huis

Als moeder weet ik als geen ander dat het lastig is om tijd voor jezelf vrij te maken. Je rustmoment te pakken, om te gaan met stress, emoties, vermoeidheid en alle nieuwe dingen die op je af komen.  Hoe blijf je in balans en kun je een happy mama zijn voor jou maar ook voor jouw gezin?

ZenMama biedt je de mogelijkheid om lessen in meditatie en mindfulness technieken in groepsvorm te volgen vanuit je eigen huis gecombineerd met een coaching traject die je op ieder moment, wanneer het jou uitkomt kunt volgen. Praktisch en gelijk toepasbaar.

Je hoeft geen oppas te regelen en kunt je eigen tijd indelen. Daarnaast heb je toch een stok achter de deur door de wekelijkse groepsbijeenkomsten en het contact met andere moeders. Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent die het soms best uitdagend vindt allemaal. Bij ZenMama kun je inzicht krijgen in wat er in je om gaat en waar je tegenaan loopt, hoe je dit kunt aanpakken om je geluk, rust en balans te vinden en te behouden in je dagelijks leven.


ZenMama blog

Stephanie mediteert sinds 5 jaar en is sinds 2014 moeder van een dochter.

Daarnaast is ze zelfstandig ondernemer en heeft ze ook een druk sociaal leven.

Hoe combineert ze dit allemaal en waar loopt ze tegenaan?

In welk opzicht helpen mindfulness, meditatie en de kennis die ze hiermee heeft opgedaan haar.

ZenMama geeft je de Oosterse wijsheden toegepast op onze Westerse samenleving. Praktisch en direct toepasbaar in je eigen leven.

Je leest er alles over hier bij ZenMama.

Volg ons ook op social media voor de laatste berichten.


ZenMama groep

Maak kennis met andere moeders en voel je begrepen,

lucht je hart of stel je vraag in onze besloten ZenMama groep.

Hier kun je echt zeggen hoe je je voelt of wat je lastig vindt.

Geen oordelen, maar begrip voor elkaar en steun wanneer nodig.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Voor iedere ZenMama deelneemster gratis toegankelijk.

Gewoon fijn om herkenning te zien en vinden bij anderen.

Vraag vandaag nog de gratis proefcursus van ZenMama aan en ervaar het zelf!Wat zeggen anderen over ZenMama


Isabelle

Moeder van 2 dochters
Ik moest teveel van mezelf. Een leuke en goeie moeder zijn, een eigen bedrijf runnen, nog tijd voor mezelf en mijn vrienden hebben. De balans was weg en naar zen meditatieles toe kon ik niet. Dit was telkens ’s avonds. Dan lagen mijn dochters op bed dus de deur uit was geen optie. Iedere keer een oppas was zo’n gedoe. Met ZenMama heb ik de manier gevonden om toch die tijd voor mezelf te vinden en de technieken van Zen meditatie en Mindfulness toe te passen vanuit mijn eigen huis. Zo fijn!

Esther

Moeder van 1 zoon
Dankzij ZenMama heb ik meer rust in mijn hoofd, geniet ik meer van mijn zoontje en van iedere dag. Het is voor mij als alleenstaande moeder perfect te combineren en het is super fijn om ook met andere cursisten contact te hebben via de privé Facebookgroep.